Vafan! Har du inte lämnat in a-kassa korten......

Hehe Governor Andy och låten Girig.   Idag mina älskade vänner skulle jag o barnen ha åkt o grattat min älskade  "Tant Bus" Jenny.... men icke sa nicke, mina kära barn har idag varit allt mer en trevliga..... Fan jag behöver numret till Nanny-Akuten, känns inte som jag kan uppfostra mina barn.... Ett X antal ggr idag skulle Miio flytta hemifrån, till sin kompis Linn. Opedagogisk som jag är så sa jag varsegod ska jag hjälpa dig att packa o du kan väl skicka ett kort till mig... Hmm Linn bor två hus längre ner på gatan andra sidan så jag kanske måste följa henne över vägen ;0)  Jaja nuligger de o sover så sött Och hur osams vi en blir så vet dom att mamma o pappa alltid finns där o dom vet att vi älskar dom väldigt mycket. Ni har säkert läst Mikkos blogg om våran älskade otursförföljda lilla Sigge. På körd för andra gången och den här gången gick det inte lika bra som sist. trodde vi skulle få avliva våran älskling, men det ser dock ljusare ut nu trots 3 brott på bäckenet. Makalös vilja... han har fått stränga order om vila helst  veckor (om det går) vi får se. han är hos svärmor och får vila upp sig där. Betydligt lugnare. Men vi alla saknar honom våran bebe. Nisse saknar honom mest... han går runt o jamar ser ut som han letar efter honom. Imorgon är det jobbartaim igen 8-16 sen hämta Erika som jag inte träffat på två veckor snart så det ska bli kul. Tisdag jobbar jag kväll så är det fint väder så hinner jag greja lite i trädgården den är min fristad där hämtar jag energi och sinnesro. Min Malin saknar jag oxå jättemycket, är så glad att hon blivit gudmor till lilla Max.... undrar om dom kommit hem? tänkt mycket på Elin o lille Max men vill inte tränga mig på för jag vet vad värdefull den första tiden är allra helst om man är förstföderska, så mycket som ska klaffa sen finns det andra som i första hand ska besöka dom osv. Jag har iallafall eller rättaresagt  morsan har tvättat alla våra kläder och det lilla bebiskläder jag har kvar i pojkväg, hittade dom i en kartong nere i källaren. Undrar om jag jobbar med malin imorgon?? Det har förvisso varit hennes jobbarhelg, men man vet ju aldrig.  Men nu glömdejag ju Igår så var ja o la familia o min kära lindus till köping min fars klubb Köpings Cruisers hade öppet hus o det var lika trevligt som varje år. Sedan var vi iväg o fixade lite grejer. Sedan hem grillade lite käkade lite  sen Eurovision SongContest 2009 mys, mys Linda gick hem innan röstningen (tror jag) Leo såg alla bidragen innan han slocknade, det var många snygga, söta tjejer med tyckte han. OCH  som många andra som röstade så blev jag helt såld på Norges bidrag skitbra o vilken utstrålning han hade WOW så mikko fixade ner den på spotify... hihi hihi, najs, najs   Heltklart en värdig vinnare men det fanns många andra bra bidrag oxå. Ja så kan det gå...nehej nej nu vankas dusch o säng klockan tickar 22:55 attans bananer.

Sigge på språng
På språngkissarna
Så fina


Så här ser mamma linda ut när hon har olydiga barn hahahaha
japp så det kan bliGod natt gott folk älskade vänner o min kära sambo jag vet att du läser hehe. puss 

                    *****************Det du inte hinner göra idag kan du alltid göra imorgon*******************

mm just det...

börjar med att gnälla..... nu är det på väg känns som jag ska explodera, blir galen snart, för nån vecka sedan var jag till kuratorn där vi tog upp det som jag faktiskt först o främst går för.... Johanna...... Kändes som jag reste tillbaka i tiden o vi hann bara snudda vid ämnet.... bröt ihop totalt... var slut i flera dar och pga av pollenskiten oxå....  Det är så mycket runt oss vet varken ut eller in skulle vilja träffa så många men vet inte var jag ska hitta tiden skulle vilja bli klar med allt här hemma, skulle vilja ha en massa pengar... ligger efter med så många födelsedagar o presenter o jag har skitont i magen av att veta att det kommer några till här snart... att veta att man inte har råd att ge nått till dom man vill ge. har skitont i magen av att inte veta när mikkos akassa kommer igång o när han får pengar..... suger fett allt.jag är så stressad inombords att magkatarren är tillbaka flera ggr om. sur tvär o grinig sover dåligt på nätterna. Känner mig fortfarande så sviken på vissa personer att jag känner att jag inte vill se dom.... allra helst en person som jag känt sen jag var liten...... Men vet ni vad som kniper värst just för sekunden?? jo jag har inga cigg........................

tillslut villjag säga tack Micke tessan o stefan för hjälpen den är helt ovärderlig.

fan nu börjar jag snart böla för jag saknar mina vänner bortai köping jättemycket.... shit mitt gudbarn har säkert hunnit växa skitmycket. älskar er alla.

Ingen nämnd ingen glömd


i me and my self

RSS 2.0